Chirurgie Estetică & Plastică

Este o ramură desprinsă din chirurgia plastică care are ca scop îmbunătățirea aspectului estetic a corpului uman şi se adresează atât femeilor cât şi bărbaţilor. Acest lucru înseamnă fie corectarea unor deficiențe morfologice constituționale sau dobândite, fie îndepărtarea semnelor de îmbătrânire.

Intervențiile estetice solicită medicului nu doar cunoștințe medicale, ci și o înțelegere particulară a personalității pacientului. În spatele unei astfel de solicitări se află arbitrarul termen de „frumusețe”.

Comunicarea şi dialogul apropie chirurgul plastic de pacientul său, atât medical cât şi uman. Corecţia chirurgicală, atunci când este bine indicată, practicată şi urmărită, aduce, în majoritatea cazurilor, o senzaţie de bunăstare, care poate merge de la simpla plăcere, până la transformarea radicală a vieţii unui individ.

Chirurgie Estetică

1. Chirurgia estetică a siluetei

Abdominoplastie

Obține forma corporală pe care ți-o dorești dintotdeauna! Abdominoplastia este o procedură ce se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, și are rolul de a înlătura excesul tegumentar sau adipos de la nivelul abdomenului, exces care nu poate fi înlăturat prin metodele tradiționale – adică dietă și exerciții fizice.

Labioplastie

Încredere de sine și în frumusețea corpului tău: 2 beneficii majore aduse de procedura de labioplastie! Acest tip de procedură ajută la micșorarea labiilor mici când acestea sunt crescute în exces și care sunt vizibile prin lenjeriile strâmte, oferind, implicit, un sentiment de nesiguranță față de imaginea propriului corp.

Lipoaspiraţia Laser

Bucură-te de un aspect corporal întinerit și frumos! Lipoaspirația este procedura ideală pentru îndepărtarea stratului de grăsime în exces de la nivelul coapselor, feselor, brațelor, gușei, dar și la nivelul zonei mamare la bărbați.

2. Chirurgia sânului

Mărirea Sânilor cu Implant Mamar

Meriți să te bucuri din plin de aspectul sânilor tăi! Procedura de augmentare mamară este menită tuturor femeilor care își doresc un look volumizat, simetric, ferm, cu o consistență frumoasă din punct de vedere estetic la nivelul sânilor.

Mastopexia (Lifting Mamar)

Odată cu trecerea timpului, sânii tăi trec prin numeroase schimbări fizice. Nu lăsa acest lucru să te descurajeze: mastopexia este procedura prin care frumusețea și aspectul lor ferm și ridicat sunt readuse! Pielea în exces este eliminată, iar sânii tăi sunt reconturați.

Mamoreducţia

Mamoreducția este procedura opusă mastopexiei: sânii foarte dezvoltați pot fi foarte incomozi, pot aduce dureri de spate când aceștia nu sunt în armonie cu restul corpului și pot afecta viața de zi cu zi.

Ginecomastia

Mai multă încredere de sine, un aspect redefinit! Sânii bărbaților crescuți excesiv, afecțiune cunoscută și sub numele de ginecomastie, poate fi ușor rezolvată cu ajutorul procedurii de îndepărtare a țesutului cutanat de la nivelul acestora.

3. Chirurgia estetică a feței

Blefaroplastia Superioară şi Inferioară

Apariția țesuturilor în exces de la nivelul pleoapei superioare sau inferioare este o afecțiune comună. Din fericire, procedura de blefaroplastie îndepărtează acest exces, este oferit un aspect estetic plăcut, ba chiar este mărit câmpul vizual!

Liftingul Facial

Semnele de îmbătrânire ale feței sunt ușor de evitat! Liftingul facial oferă un look rejuvenat, reîntinerit, plăcut din punct de vedere estetic. Această procedură acționează la nivelul gâtului, obrajilor și liniei mandibulare!

Otoplastia

Love your ears! Urechile clăpăuge, după cum sunt ele cunoscute popular, pot fi remodelate cu ajutorul procedurii de otoplastie.

Rinoplastia

Nasul coroiat nu mai este o problemă din punct de vedere estetic! Rinoplastia este procedura prin care acesta este îndreptat, i se oferă un aspect delicat, fin și suplu. În plus, această procedură ajută și la rezolvarea a numeroase probleme respiratorii, cauzate de forma nasului.

Chirurgie Plastică

Boala Dupuytren

Afecțiunile cauzate de boala Dupuytren pot fi ușor estompate cu ajutorul intervențiilor chirurgicale care îndepărtează benzile de ţesut moale care leagă articulaţiile degetelor de palmă.

Sindromul de Tunel Carpian

Procedurile chirurgicale în cadrul sindromului de Tunel Carpian sunt ușoare, ajută la diminuarea amorțelilor, furnicăturilor, durerilor și atrofiilor de la nivelul mușchilor mâinilor!

Tumori Cutanate şi de Părţi Moi

Tumorile cutanate și de părți moi, cum ar fi, papiloamele, keratoza actinică, chisturi, lipoame, hemangioame, etc. pot fi excizate cu ușurință, îmbunătățind viața pacienților.