Centrul Laser Constanța

Clinica Diantus Estet s-a impus pe piața de profil din Constanța prin dotarea cu tehnologie LASER de ultimă generație. DIANTUS ESTET îți pune la dispoziție cele mai eficiente tratamente pentru toate problemele pielii prin intermediul tehnologiilor avansate cu laser, tratând atât afecțiuni de natură medicală, cât și estetică.

1. Epilare definitivă laser

Epilare defintivă cu Laser

Laserul Motus Ax reprezintă noua eră a epilării definitive, un sistem revoluţionar bazat pe 4 concepte fundamentale: eficienţă, viteză, siguranţă și simplitate!

2. Leziuni vasculare

Leziuni Vasculare

Leziunile vasculare, sau venecțiile/vasele sparte, sunt vase fine de sânge ce pot fi înlăturate ușor cu ajutorul tratamentelor laser, astfel, te vei bucura de un aspect estetic frumos, reîntinerit.

Cuperoza

Cuperoza poate fi tratată cu ajutorul laserului! Din fericire, tratamentul nu necesită recuperare, riscuri, iar vasele de sânge afectate sunt estompate pas cu pas, sângele coagulat resorbindu-se. Astfel, te vei bucura de un aspect estetic plăcut!

3. Cicatrici și vergeturi

Cicatrici Vergeturi

Au reprezentat un obstacol estetic secole întregi, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cicatricile și vergeturile sunt, în general, considerate inestetice, desfigurante și inacceptabile pentru mulți oameni. Însă, din fericire, acestea pot fi estompate cu ușurință cu ajutorul tratamentelor laser.

4. Tumori cutanate benigne

Tumori cutanate

Alunițele mari, papiloamele, angioamele, sunt normale și pot apărea oricând pe corpul nostru, oferind un aspect neplăcut și pot aduce numeroase motive pentru scăderea încrederii de sine. Din fericire, acestea pot fi înlăturare cu ajutorul tratamentelor laser!

Lentigo Solar

Petele maronii, rotunde, asemănătoare pistruilor, pot apărea atât din copilărie, cât și la vârste înaintate. Acestea pot oferi un aspect neplăcut și pot afecta stima de sine a oamenilor, de aceea, înlăturarea acestora cu laserul poate fi un adevărat avantaj!

5. Rejuvenare facială

Lifting Facial Fotona 4D

Volumizare și întindere a pielii fără să apelezi la fillere injectabile? Da! Liftingul Facial cu tehnologia Fotona 4D stimulează producția de colagen, tonifiază, liftează și îi oferă pielii un aspect luminos, frumos și reîntinerit!

Peeling Laser

Piele fină și lipsită de imperfecțiuni? Peeling-ul laser este cel mai puternic regenerant natural, menit să curețe și să regenereze pielea.

Tratament Laser Acnee

Acneea este una dintre problemele de care se lovesc 90% dintre bărbați și femei, atât în perioada adolescentină, cât și în viața de adult. Aceasta poate fi estompată cu ajutorul tratamentelor laser, ba chiar poate fi înlăturată, în funcție de caz!

6. Rejuvenare vaginală

IntimaLase

Relaxarea, sau laxitatea vaginală, este tratată cel mai ușor prin tehnologia laser IntimaLase! Întregul proces ajută la formarea a noi fibre de colagen, la redarea elasticității și la îngustarea canalului vaginal.

IncontiLase

Incontinența urinară poate fi tratată cu ușurință prin tratamentele laser IncontiLase, efectele acestora fiind imediate. Fără incizii, sângerări, anestezie sau perioade de refacere!

RenovaLase

Tratează vaginita atrofică, sau uscăciunea vaginală, mâncărimile, iritațiile și durerile din timpul contactului sexual cauzate de aceasta, cu ajutorul tratamentelor laser RenovaLase!

7. Îndepărtare tatuaje

Îndepărtarea tatuajelor

Indepărtarea tatuajelor cu laser a devenit standardul de aur în tratamentele pentru “ştergerea” tatuajelor deoarece laserul oferă o soluţie eficientă, sigură și rapidă pentru scoaterea tatuajelor nedorite.

8. Onicomicoză

Onicomicoza

Onicomicoza, sau ciupercile parazite care afectează unghiile de la mâini și de la picioare, creează foarte mult disconfort și afectează chiar integritatea întregii unghii. Această boală poate fi înlăturată cu ajutorul laserului, fungii fiind sensibile și ușor de distrus la temperaturi de peste 55 de grade Celsius.