Proceduri Estetice Faciale

Oricine poate să-şi păstreze frumuseţea naturală şi să elimine semnele îmbătrânirii de pe piele, prin tratamente de reîntinerire.

Efectuăm o gamă largă de proceduri anti-ageing non-invazive şi minim invazive care corectează micile imperfecţiuni și îți mențin aspectul tânăr și frumos pentru o perioadă lungă de timp.

Tratamentul ridurilor faciale cu Toxină Botulinică

Injectarea cu toxină botulinică (botox) reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de tratare ale ridurilor. Toxina botulinică este produsă de o bacterie, Clostridium botulinum …

Refacerea volumetriei faciale cu Acid Hialuronic

Injectarea cu acid hialuronic la nivelul etajului mijlociu al feței permite refacerea volumului pierdut, redefinirea arcadei osoase și augmentarea pomeților, având un efect de lifting instantaneu.

Tratament de reîntinerire Aquagold Fine Touch

În doar 10 minute, tratamentele AquaGold Fine Touch tonifiază, reduce producția de sebum, micșorează porii, estompează acneea și oferă luminozitate pielii! Acesta poate fi aplicat în jurul ochilor, gurii, pe gât, decolteu și chiar și în spatele mâinilor.

Mărirea Buzelor cu Acid Hialuronic

Volum, reîntinerire, un aspect natural! Buzele tale merită un aspect atrăgător, exact așa cum ți-l dorești!

Tratamentul cearcănelor cu Acid Hialuronic

Cearcănele nu mai sunt o problemă! Estompează aspectul neplăcut al cearcănelor cu ajutorul procedurilor minim-invazive de injectare cu acid hialuronic și bucură-te de un aspect rejuvenat. It’s the little details that matter!

Mezoterapia Facială

Mezoterapia, sau cocktail-ul activ adaptat nevoilor tenului fiecărui pacient, aduce o biorevitalizare la nivelul dermului și contracarează efectele îmbătrânirii cutanate!

Lipoliza

Bărbia dublă, asimetriile faciale, zonele mici ale corpului unde se identifică depozite de țesut adipos, toate pot fi corectate cu ajutorul lipolizei. Astfel, te vei bucura de un aspect armonios și delicat, trăsăturile tale cele mai frumoase fiind scoase în evidență.

Tratamentul cu PRP

Frumusețe fără bătrânețe! Terapia Vampir, sau PRP, este un tratament non-invaziv de rejuvenare a tenului prin plasmă proprie. Producția de colagen este stimulată, astfel încât zonele tratate sunt revitalizate și întinerite.

Hialuronidaza

Nu-ți place rezultatul pe care l-ai obținut în urma procedurilor de injectare cu acid hialuronic la nivelul buzelor? Se întâmplă extrem de rar, dar nu este exclus! Vestea bună este că hialuronidaza este antidotul pentru „topirea” acidului injectat.

Tratament de hidratare cutanată cu Acid Hialuronic

Juvederm Volite este primul produs injectabil conceput special pentru îmbunătățirea calității pielii de la nivelul feţei, mâinilor, gâtului si decolteu. Produsul inovator utilizează …