Tratamente Faciale Profesionale Constanta

Misiunea pe care ne-am propus-o este aceea de a-ți înfrumuseţa și îmbunătăți viața, oferindu-ți tratamente moderne și eficiente, prin tehnologii de ultimă generație, la cele mai înalte standarde calitative. Pentru orice problemă de estetică cu care te confrunți, beneficiezi de sprijinul și consilierea specialiștilor noștri, care îți vor asigura confortul și siguranța pe toată durata tratamentului.

Tratament cu Microdermabraziune

Îndepărtează toate celulele moarte de la nivelul pielii și permite-i să se regenereze din interior către exterior cu ajutorul procedurilor de Microdermabraziune!

Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric

Infuzia cu oxigen de puritate 98% până în cel mai profund strat al pielii combate tenul uscat, îmbătrânirea, acneea și oferă o revitalizare și un efect frumos de lifting.

Mezoterapia virtuală

Pielea devine fermă, elastică, luminoasă, cu un aspect întinerit, efectul menținându-se pe o perioada lungă de timp! Mezoterapia virtuală mărește porii epidermei, pe care le umple cu substanțe active.

Tratament radiofrecventa bipolara E-Two Sublime

Ridurile și semnele îmbătrânirii sunt diminuate, pielea devenind întinsă și reîntinerită cu ajutorul tratamentelor cu radiofrecvență bipolară E-Two!

Tratamentul ridurilor cu E-Matrix

Acționând atât la nivel facial, cât și corporal, tratamentele E-Matrix Sublative liftează, refac și tonifiază textura pielii! Estompează ridurile și bucură-te de un aspect reîntinerit.