Prima Clinică de Chirurgie Estetică și Remodelare Corporală din Constanța

by Dr. Bogdan Caraban

SERVICII MEDICALE PREMIUM PENTRU
A SUBLINIA șI ACCENTUA FRUMUSEțEA

Chirurgie estetică

Chirurgie estetică

Chirurgia estetică este o ramură desprinsă din chirurgia plastică care are ca scop îmbunătățirea aspectului estetic a corpului uman şi se adresează atât femeilor cât şi bărbaţilor. Acest lucru înseamnă fie corectarea unor deficiențe morfologice constituționale sau dobândite, fie îndepărtarea semnelor de îmbătrânire.

Centru Laser

Centru Laser

Clinica Diantus Estet s-a impus pe piața de profil din Constanta prin dotarea cu tehnologie LASER de ultimă generație. DIANTUS ESTET îți pune la dispoziție cele mai eficiente tratamente pentru toate problemele pielii prin intermediul tehnologiilor avansate cu laser, tratând atât afecțiuni de natură medicală cât și estetică.

Proceduri Estetice Faciale

Proceduri Estetice Faciale

Oricine poate să-şi păstreze frumuseţea naturală şi să elimine semnele îmbătrânirii de pe piele, prin tratamente de reîntinerire. Efectuăm o gamă largă de proceduri anti-ageing non-invazive şi minim invazive care corectează micile imperfecţiuni şi iţi menţin aspectul tânar şi frumos pentru o perioadă lungă de timp.

Tratamente Faciale Profesionale

Tratamente Faciale Profesionale

Misiunea pe care ne-am propus-o este aceea de a-ți înfrumuseța și îmbunătăți viața, oferindu-ți tratamente moderne și eficiente, prin tehnologii de ultimă generație, la cele mai înalte standarde calitative. Pentru orice problemă de estetică cu care te confrunți, beneficiezi de sprijinul și consilierea specialiștilor noștri, care îți vor asigura confortul și siguranța pe toată durata tratamentului.

Centru Remodelare Corporală

Centru Remodelare Corporală

Venim în întâmpinarea nevoilor specifice ale fiecărui pacient, cu tratamente de remodelare corporală eficiente, efectuate cu aparatură medical-estetică profesională, de ultima generație, de cea mai înaltă calitate, de către cadre medicale specializate.

Centru Estetică Dentară

Centru Estetică Dentară

Estetica dentară s-a născut din dorința oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos. Această specializare se adresează pacienților care își doresc dinți sănătoși, cât mai armonizați cu fizionomia lor și, nu în ultimul rând, cât mai albi.

Promoții & Abonamente

Promoții & Abonamente

„Frumusețea este artă, dar menținerea ei este știință!”
Pacienții noștri sunt mereu în centrul atenției, astfel încât le oferim acestora cele mai bune servicii medicale în condiţii de rafinament, confort, eleganță și, cel mai important, în condiţii de siguranţă.

Testimoniale

Testimoniale

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !