Tratament cu Radiofrecvență cu eTwo Sublime

Ridurile și semnele îmbătrânirii sunt diminuate, pielea devenind întinsă și reîntinerită cu ajutorul tratamentelor cu radiofrecvență bipolară E-Two!

E-two Sublime este un tratament non-invaziv, aprobat FDA care dispune de 2 tehnologii inovatoare: Tehnologia ELOS si radiofrecventa fractionala bipolara.O combinatie eficienta si sigura de rejuvenare faciala, care remodeleaza profund stratul dermic asigurand un contur facial bine definit.

Radiofrecventa incalzeste dermul profund la o temperature de 42 de grade, senzatia resimtita de pacienti este de mici impulsuri de caldura, total nedureroasa.

Sublime determina diminuarea ridurilor prin stimularea productiei de colagen, este un puternic tratament antirid, ideal pentru tratarea si prevenirea semnelor de batranete, tonifiaza intens pielea iar tenul devine vizibil intinerit. Procedura combate si inchide porii dilatati iar pielea capata aspect neted, eliminand laxitatea tegumentara.

Tratamentul este recomandat tuturor tipurilor de ten lipsite de fermitate si luminozitate, tratand cu succes ridurile fine de expresie , fiind necesare minim 5 sedinte la interval de 2 saptamani.

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consulaţie cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii !

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !