Tratament cu Oxigen Hiperbaric

Infuzia cu oxigen de puritate 98% până în cel mai profund strat al pielii combate tenul uscat, îmbătrânirea, acneea și oferă o revitalizare și un efect frumos de lifting.

Oxigenul Hiperbaric este terapia non-invaziva care se bazeaza pe infuzia cu oxigen de puritate 98% pana in cel mai profund strat al pielii. Concomitent sunt difuzate cu presiune, printr-un flux continuu cocktail-uri medicale individuale cu substante active concentrate in acid hialuronic, minerale, vitamine si antioxidanti.

Stimuleaza functiile vitale ale pielii si realizeaza proceduri de combatere a tenului deshidratat, anti-acnee, anti-imbatranire, revitalizare, calmare a tenului cuperozic si sensibil, lifting, etc.

Beneficii:

  • reactiveaza si imbunatateste activitatea celulara;
  • hidrateaza profund tenul;
  • responsabil de vitalitate si luminozitate;
  • efect anti-imbatranire (reintinerire faciala);
  • normalizeaza secretia de sebum;
  • efect dermopurifiant si decongestionant care amelioreaza acneea reducand aparitia cicatricilor post-acneice;
  • diminueaza cuperoza.

Rezultatele sunt spectaculoase, vizibile imediate. Procedura accelereaza procesul de vindecare si este recomandat dupa tratamente non-invazive si invazive cum ar fi peeling mecanic, peeling chimic si peeling laser.

Terapia se efectueaza saptamanal, iar numarul sedintelor difera in functie de tipul de ten.

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consulaţie cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii !

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !