Tratament cu Microdermabraziune (curățare a tenului)

Îndepărtează toate celulele moarte de la nivelul pielii și permite-i să se regenereze din interior către exterior cu ajutorul procedurilor de Microdermabraziune!

Microdermabraziunea cu diamante este procedura  non-invaziva,rapida si eficienta care ajuta la exfolierea celulelor moarte ale  epidermului, realizandu-se o regenerare a pielii din interior catre exterior. Tratamentul, cunoscut si sub denumirea de “peeling mecanic” este complet nedureros, folosit cu succes pe fiecare tip de ten, indiferent de varsta.

Beneficii:

  • elimina punctele negre si inchide porii dilatati;
  • regleaza excesul de sebum;
  • amelioreaza acneea in orice stadiu;
  • imbunatateste fluxul sanguin, transportul de oxigen si nutrienti catre celule;
  • imbunatateste elasticitatea, fermitatatea si tonusul pielii;
  • atenueaza ridurile fine de expresie;
  • ajuta la cresterea semnificativa a ratei de absorbtie pentru produsele aplicate ulterior la nivelul tenului.

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, tenul capata o imbunatatire majora devenind stralucitor, cu mai putine imperfectiuni, neted si ferm.

Post-tratament poate aparea o usoara roseata datorita gradului de sensibilitate al tenului care se calmeaza in aproximativ o ora si este indicat a se folosi crema cu protectie solara si evitarea expunerii la soare in ziua tratamentului.

Tratamentul este recomandat saptamanal, iar numarul sedintelor este personalizat in functie de tipul si problemele tenului.

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consulaţie cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii !

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !