Tratament de Hidratare cu Acid Hialuronic Volite

Juvederm Volite este primul produs injectabil conceput special pentru îmbunătățirea calității pielii de la nivelul feţei, mâinilor, gâtului si decolteu. Produsul inovator utilizează tehnologia VYCROSS pentru utilizarea pe față, gât, decolteu și mâini. Acidul Hialuronic Volite este primul tratament injectabil de hidratare cu rezultate clinic dovedite, care ţine până la 9 luni. O piele sănătoasă este o condiţie incontestabilă a frumuseţii, iar singura cale de a o menţine astfel este asigurarea unui nivel optim de hidratare.

Cui se adresează acest tratament ?

Acest tip de tratament se recomandă inclusiv tinerilor care au indicaţii în vederea rezolvării problemelor de textură şi neregularităţi, acnee, cât şi alte probleme legate de vârstă. În aceeaşi măsură, şi pacienţii vârstnici, chiar şi de peste 70 de ani pot să aibă un mare beneficiu, mai ales că gradul de hidratare scade semnificativ odată cu înaintarea în vârstă.

In cât timp de la tratament apare efectul ?

Efectul maxim se poate vedea în 2-4 săptămâni. O singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni.

Cum se efectuează procedura ?

Procedura este complet nedureroasă, se injecteaza la nivelul fetei, maini, gat si decolteu. Injectarea cu Volite se efectuează cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generație de dispozitive medicale, fapt care garantează confortul în timpul procedurii, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor. Efectul revoluționar al acestui acid hialuronic constă și în conținutul de lidocaină regăsit în formula Juvederm, care ajută si ea la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării.

Cât durează efectul acestui tratament ?

Juvederm Volite este singurul produs care acționează pe o perioadă de până la 9 luni, după o singură procedură, efectul fiind vizibil imediat.

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consulaţie cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii !

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !