Mărirea Buzelor cu Acid Hialuronic

Volum, reîntinerire, un aspect natural! Buzele tale merită un aspect atrăgător, exact așa cum ți-l dorești!

Mărirea (augmentarea) buzelor cu Acid Hialuronic reprezintă una dintre cele mai populare intervenţii cu scop estetic la nivel mondial. Cea mai folosită metodă de augmentare a buzelor este reprezentată de injectarea cu acid hialuronic, care este o procedură foarte sigură pentru pacientă, fără efecte secundare. Acidul hialuronic menține hidratarea normală a dermului și asigură astfel un aspect proaspăt şi tonic al pielii. Cercetările în domeniul dermatologiei au determinat că această substanță este cea mai sigură din punct de vedere medical și cu eficiență maximă în corectarea și augmentarea buzelor și nu numai.

Avantajele injectării buzelor cu acid hialuronic

Acidul hialuronic există în mod natural în toate organismele vii şi este o componentă universală a spaţiului dintre celulele ţesuturilor organismului (spaţiul extracelular). Printre avantajele acidului hialuronic amintim faptul că nu provoacă alergii, se resoarbe fiziologic, are capacitatea de a da volumul dorit buzelor pe termen lung, iar efectul este reversibil.

Cine are indicaţie pentru injectarea buzelor cu Acid Hialuronic ?

Corecţia buzelor se efectuează indiferent de vârstă, fie că dorim o mărire vizibilă a buzelor sau doar un aspect hidratat, proaspăt. Stabilirea concentraţiei şi cantităţii de acid hialuronic se face în funcţie de fizionomia fiecărei paciente astfel încât rezultatul să fie estetic plăcut şi natural.

Cum se efectuează injectarea ?

Injectarea acidului hialuronic trebuie să fie confortabilă pentru pacientă, motiv pentru care anestezia poate fi făcută intraoral sau cu cremă anestezică, astfel încât să nu existe senzaţii de disconfort.

Când apar rezultatele şi cât durează efectul ?

Efectul se observă pe loc, cu mărirea şi conturarea imediată a buzelor. Persistenţa rezultatului variază în funcţie de caracteristicile individuale ale fiecărei paciente, cât şi de calitatea acidului hialuronic injectat.

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consulaţie cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii !

Galerie tratament – Mărirea Buzelor cu Acid Hialuronic

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !