Lipoliza

Bărbia dublă, asimetriile faciale, zonele mici ale corpului unde se identifică depozite de țesut adipos, toate pot fi corectate cu ajutorul lipolizei. Astfel, te vei bucura de un aspect armonios și delicat, trăsăturile tale cele mai frumoase fiind scoase în evidență.

Lipoliza este o procedură de injectare prin intermediul căreia se pot topi depozitele mici şi localizate de ţesut adipos. Teoria din spatele lipolizei este că anumite substanţe determină lichefierea grăsimii şi eliminarea ei pe cale naturală din organism. Ingredientul de baza este phosfatidilcolina, o substanţă ce se regăseşte în mod natural în corpul omenesc si este compusă din acizi graşi saturaţi având ca rol principal facilitarea emulsifierii şi a descompunerii grăsimilor şi a colesterolului.

Ce zone se pot trata prin procedura de lipoliză injectabilă ?

Zonele care pot fi tratate cu lipoliză injectabilă sunt: bărbia dublă, asimetriile faciale, respectiv orice altă mică zonă a corpului, unde se identifică un mic depozit de ţesut adipos. Lipoliza injectabilă este o metodă ideală de tratament după lipoaspiratie laser, pentru a elimina orice grăsime rămasă, precum şi pentru a netezi eventualele umflături sau depresiuni restatante.

Cum se realizează această procedură ?

Pe zona tratată se aplică cremă anestezică pentru a elimina orice senzaţie de disconfort. Se realizează injectarea substanţei în stratul de grăsime de sub piele, în adâncime. Sunt necesare 3-5 sesiuni, la un interval de 4 săptămâni între ele, după care se aşteaptă cel puţin 3 luni pentru a se vedea rezultatul final.

Care este durata rezultatului în urma procedurii de lipoliză injectabilă ?

Celulele adipoase odată dizolvate, nu se mai refac. Depozitele de grăsime tratate sunt reduse permanent, condiţia de bază fiind ca greutatea dvs să nu se modifice. Dacă însă luaţi în greutate, atunci celulele adipoase rămase în jur, se pot hipertrofia şi parţial se pot reface intr-un stratul adipos.

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consulaţie cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii !

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !