Injectarea Cearcanelor cu Acid Hialuronic

Cearcănele nu mai sunt o problemă! Estompează aspectul neplăcut al cearcănelor cu ajutorul procedurilor minim-invazive de injectare cu acid hialuronic și bucură-te de un aspect rejuvenat. It’s the little details that matter!

Injectarea cearcanelor cu acid hialuronic este o metodă minim invazivă, eficientă în umplerea și uniformizarea ariilor de sub ochi, din zonele laterale, în estomparea adâncimilor și a culorii închise, în ștergerea ridurilor fine și moderate din jurul ochilor, cat și în umplerea șanțurilor lacrimale.

Cum se desfasoara procedura ?

Tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic constă în injectarea printr-o metodă multipla a unei cantități mici de acid hialuronic cu o formulă creată pentru această zonă delicată, îmbogățit cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine pentru o revitalizare suplimentară. Modalitatea de injectare este nedureroasă si de scurtă durată (câteva minute).

Cine are indicatie pentru injectare ?

Tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic se adreseaza zonei de sub ochi ce este foarte sensibila si fragila, fiind vizibile cu usurinta semnele de oboseala si de imbatranire. Lipsa de volum apare la majoritatea persoanelor in jurul varstei de 30 de ani. Este vizibila de la coltul interior al ochilor si se intinde pe contur, ceea ce confera un aspect trist si obosit.

Cand apar rezultatele si cat dureaza efectul ?

Rezultatele se pot vedea imediat dupa injectare, astfel ca dispar adanciturile din santul lacrimal, zona ochilor devine imediat mai luminoasa, iar ridurile de sub ochi sunt estompate evident. Rezultatele arata inlaturarea aspectului trist, obosit, pielea devine intinerita, pentru o perioada destul de lunga.

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consulaţie cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii !

Galerie tratament – Injectarea Cearcanelor cu Acid Hialuronic

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !