Hialuronidaza

Nu-ți place rezultatul pe care l-ai obținut în urma procedurilor de injectare cu acid hialuronic la nivelul buzelor? Se întâmplă extrem de rar, dar nu este exclus! Vestea bună este că hialuronidaza este antidotul pentru „topirea” acidului injectat.

Hialuronidaza este o enzimă care facilitează hidroliza sau degradarea acidului hialuronic. Introdusă în ţesut, aceasta dizolvă acidul hialuronic sintetic, introdus prin injectare, şi nu va afecta acidul hialuronic propriu organismului nostru. Hialuronidaza este folosită, aşadar, pentru topirea acidului hialuronic care a fost introdus în exces, care a migrat sau granuloamelor.

Cum se desfăşoară procedura ?

Inainte de injectarea hialuronidazei, se aplică crema anestezică pe zona ce urmează a fi tratată pentru a diminua orice senzaţie de disconfort. Durata procedurii este de aproximativ 20 de minute.

Când apar rezultatele în urma tratamentului cu hialuronidază ?

Hialuronidaza acţionează în câteva minute, iar efectul se poate observa în aproximativ 48 de ore, însă se recomandă să aşteptaţi minim 14 zile, în cazul în care doriţi să se intervină pe zona respectivă pentru o nouă injectare. In anumite situaţii, se pot recomanda mai multe şedinţe de tratament.

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consulaţie cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii !

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !