AquaGold® fine touch™

În doar 10 minute, tratamentele AquaGold Fine Touch tonifiază, reduce producția de sebum, micșorează porii, estompează acneea și oferă luminozitate pielii! Acesta poate fi aplicat în jurul ochilor, gurii, pe gât, decolteu și chiar și în spatele mâinilor.

AQUAGOLD® fine touch™

AQUAGOLD® fine touch™  este un sistem brevetat micro-needling placat cu aur de 24K, care furnizează soluții personalizate pentru piele, cu ajutorul micro-acelor, care penetrează dermul la o adâncime de 600 microni. Acest aplicator de unică folosință conține un rezervor care poate fi umplut cu  mixturi de ingrediente adaptate nevoilor specifice  fiecarui pacient,: vitamine, enzime, extracte de plante hormonale, cantități mici de toxine botulinice și de acid hialuronic – se aplică ușor pe suprafața pielii iar întregul tratament durează mai puțin de 10 minute! 

Care sunt avantajele tratamentului AQUAGOLD® fine touch™?

AQUAGOLD® fine touch ™ are capacitatea dovedită de a furniza cantitatea dorită de substanţă, chiar sub derm, la o adâncime consistentă, fără durere și pe o suprafață mare. Acesta este un avantaj major față de abordarea convențională a seringilor.

În cazul mezoterapiei tradiţionale, se administrează produse utilizând ace standard, cu injecţii multiple în piele. Acest lucru este inconfortabil şi uşor dureros.

 AQUAGOLD® fine touch™ poate livra mai multe micro injecții simultan într-o manieră foarte eficientă și fără durere, cu 20 de ace placate cu aur, fiecare fiind mai fin decât părul uman. AQUAGOLD® fine touch™ permite folosirea alternativă a injectabilelor, cum ar fi Toxina Botulinica si Acidul Hialuronic, pentru a obține o întinerire completă a feței.

“Microbotox” sau “Mesobotox” este  termenul folosit pentru aplicarea  de toxină botulinică în derm, nu în ​​mușchi. Microbotox sau Mesobotox tratează zone mai mari ale dermului cu toxină botulinică diluată cu  Acid Hialuronic si Vitamine.

Utilizarea Toxinei Botulinice cu AQUAGOLD® fine touch™  are foarte multe avantaje și poate fi utilizată pentru toate tipurile de piele.

Poate reduce producția de sebum, îmbunătățește urmele lăsate de acnee, trateaza dilatarea porilor, incetineşte îmbătrânirea pielii, poate trata cu succes zona din jurul ochilor, poate acoperi suprafețe mari de tratament şi conferă un efect de întinerire si revitalizare a tenului.

Cu AQUAGOLD® fine touch™   nu există derapaje sau micro-lacrimi produse pe piele, ceea ce reduce șansele de sângerare și exces de roșeață după procedură. Acele AQUAGOLD® fine touch™   sunt administrate perpendicular pe piele, prin urmare este un tratament mai delicat pentru piele, care este mai bun pentru a elibera ingrediente în derm, stimulând reînnoirea celulară în stratul superior al pielii.

AQUAGOLD® fine touch™

 • Netezeşte textura / tonusul pielii cu gel micro-hialuronic dermic, cum ar fi Juvederm sau Restylane
 • Micşoresează porii măriți cu micro-Toxină Botulinică
 • Reduce producția de sebum în cazul pielii grase și zona T
 • Îmbunătăţeşte cicatrizarea superficială a acneei cu gel micro-hialuronic
 • Îmbunătățește tratamentele laser cu micro-seruri care conțin factori de creștere și vitamine
 • Albeşte pielea cu reductoare de micro-pigment
 • Oferă o procedură fără durere, cu roșeață minimă pe termen scurt

Ce zone putem trata cu AQUAGOLD® fine touch™ ?

 • Fața
 • In jurul ochilor
 • In jurul gurii
 • Gâtul
 • Decolteul
 • Spatele mâinilor

Cu ce este AQUAGOLD® fine touch™ diferit de alte dispozitive micronice?

 • Scopul AQUAGOLD® fine touch ™ este de a livra tratamentul direct in piele. Scopul altor dispozitive comune cu micro ac este de a sparge pielea pentru stimulare superficiala.

Care este dimensiunea acelor?

 • Micronicele au lungimea de 600 micrometri (0,6 mm) și lățimea de 130 micrometri (0,13 mm), mai subțiri decât firul de păr uman.

De ce sunt acele fine AQUAGOLD® fine touch™  din otel inoxidabil placate cu aur?

 • Oțelul inoxidabil de calitate chirurgicală asigură integritatea structurală a micronului. Aurul pur are o biocompatibilitate ridicată cu pielea umană, împiedicând iritarea și reacțiile alergice după utilizare. Impuritățile și alte metale pot provoca iritații nedorite.

Poate fi folosit AQUAGOLD® fine touch™ de mai multe ori?

 • AQUAGOLD® fine touch ™ este proiectat și sterilizat numai pentru o singură utilizare.

Cate microace exista?

 • 20

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consulaţie cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii !

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !