Mărirea Sânilor cu Implant Mamar

Meriți să te bucuri din plin de aspectul sânilor tăi! Procedura de augmentare mamară este menită tuturor femeilor care își doresc un look volumizat, simetric, ferm, cu o consistență frumoasă din punct de vedere estetic la nivelul sânilor.

Mărirea sânilor cu implant mamar, numită şi mamoplastia de augumentare, reprezintă o intervenţie chirurgicală care are ca scop creşterea şi îmbunătăţirea formei sânului femeii, fiind şi una dintre cele mai apreciate intervenţii chirurgicale cu scop estetic din ultimii 15 ani.

Ce presupune intervenţia de mărire a sânilor cu implant mamar?

Intervenția de mărire a sânilor presupune introducerea unui implant mamar cu silicon sub mușchiul pectoral, obţinându-se astfel o formă mai frumoasă, în armonie cu proporţiile corpului. Plasarea implanturilor, tipul şi volumul acestora vor fi determinate având în vedere tipul de sân, forma corpului, cât şi dorinţa pacientei.

Ce se întâmplă înainte de intervenţia de mărire a sânilor cu implant mamar?

Înainte de intervenţia de mărire a sânilor, trebuie să vă prezentaţi în clinică pentru o consultaţie. În urma consultaţiei, se vor face măsurători şi, împreună cu Dr Bogdan Caraban, se vor aprecia dimensiunile dorite după efectuarea intervenţiei. În timpul consultaţiei, veţi primi informaţii complete privind pregătirea preoperatorie, investigațiile necesare intervenției chirurgicale, intervenţia chirurgicală şi perioada postoperatorie.

Cui se adresează tipul acesta de intervenţie?

Tipul acesta de intervenţie se adresează femeilor adulte, indiferent de vârsta acestora, care pot beneficia de augmentarea mamară pentru mărirea volumului sânilor, refacerea consistenţei acestora după sarcină sau scăderea în greutate, cât şi în urma unor asimetrii. Este recomandat ca sânul să fie dezvoltat complet înainte de a realiza augmentarea mamară.

Ce se întâmplă în timpul intervenţiei de mărire a sânilor cu implant mamar?

Intervenţia de mărire a sânilor cu implant mamar se realizează cu anestezie generală. Durata intervenţiei este, în medie, de 45 de min. Metoda de inserare a protezelor mamare se face în şanţul inframamar, sub glanda mamară. Dimensiunea inciziei este de aproximativ 4-5 cm. Cicatricea rezultată se vindecă, de obicei, fără probleme după 7-10 zile și va deveni aproape insesizabilă la 4-6 luni de zile de la intervenție. Pacienta va rămâne sub supraveghere medicală, timp de 24h postoperator.

Ce se întâmplă după intervenţia de mărire a sânilor cu implant mamar?

După intervenţia de augmentare mamară, disconfortul va fi moderat spre sever în primele 2-3 zile, dar asta nu înseamnă că trebuie să staţi în pat. Purtarea bustierei speciale este obligatorie timp de 45 de zile (zi şi noapte). Puteţi începe să mergeţi din a doua zi după operaţie, iar plimbările scurte sunt chiar indicate. În ceea ce privește sportul, poate fi reluat cam la o lună de la operaţie, progresiv: iniţial mişcări uşoare ale picioarelor, la câteva zile se asociază şi cele de trunchi, apoi alergări, proces care durează încă o lună. Rămâne ca interdicţie pt 2-3 luni ridicarea de greutăţi care implică muschiul pectoral şi extensia mare/maximă a braţelor (volei, tenis, etc).

Cum pot afla mai multe despre intervenţia de mărire a sânilor cu implant mamar?

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consultație cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii!

Galerie – Mărirea Sânilor cu Implant Mamar

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !