Liftingul Facial

Semnele de îmbătrânire ale feței sunt ușor de evitat! Liftingul facial oferă un look rejuvenat, reîntinerit, plăcut din punct de vedere estetic. Această procedură acționează la nivelul gâtului, obrajilor și liniei mandibulare!

Liftingul facial este o intervenţie chirurgicală care corectează semnele de îmbătrânire ale feţei. Ridurile, cutele sau liniile fine pot apărea în urma procesului de îmbătrânire, genetic sau sub acţiunea factorilor de mediu. Liftingul facial acţionează prin ridicarea şi îndepărtarea excesului de piele al feţei, stergând astfel imperfecţiunile cauzate de vârstă.

Ce presupune intervenţia de lifting facial?

Intervenţia de lifting facial presupune îndepărtarea excesul de piele, cât şi întinderea ţesuturilor subcutanate ale feţei, obrajilor şi gâtului. Astfel, se poate ameliora aspectul liniei mandibulare, se pot ridica obrajii căzuţi, şi se poate întinde pielea încreţită de la nivelul gâtului.

Ce se întâmplă înainte de intervenţia de lifting facial?

În timpul consultaţiei cu Dr Bogdan Caraban veți afla informaţii complete privind pregătirea preoperatorie, intervenţia chirurgicală şi perioada postoperatorie. Împreună, veţi stabili obiectivele specifice şi realiste.

Cui se adresează tipul acesta de intervenţie?

De această intervenţie pot beneficia persoane de diferite vârste, acest lucru depinzând de diferiţi factori genetici şi de tendinţa unor persoane de a acorda o atenţie deosebită şi o îngrijire mai mare a pielii. Astfel, nu există o anumită vârstă la care putem spune că se recomandă liftingul facial. În momentul existenţei semnelor evidente de îmbătrânire, atunci se poate lua în calcul o astfel de intervenţie.

Ce se întâmplă în timpul intervenţiei de lifting facial?

Intervenţia de lifting facial se face cu anestezie generală. Durata aproximativă a intervenţiei este între 2-3 ore. Se face o incizie foarte fină în apropierea urechii, după care pielea este ridicată spre exterior. În anumite situaţii, muşchii, care susţin pielea feţei şi a gâtului sunt şi ei întinşi şi retensionaţi. Grăsimea şi excesul de piele sunt îndepărtate. După îndepărtare, inciziile se închid printr-o sutură specială foarte fină.

Ce se întâmplă după intervenţia de lifting facial?

După intervenţia de lifting facial se pot observa echimoze şi edeme, care se vor reduce în timp. Aceste semne devin foarte vizibile, în special în cea de-a doua şi cea de-a treia zi după intervenţie, durata de vindecare fiind de aproximativ 10-12 zile, acest lucru depinzând şi de tipul de piele, de vârstă şi de capacitatea de vindecare a organismului. Vindecarea este un proces treptat, astfel încât pot trece câteva săptămâni până devin vizibile îmbunătăţirile estetice la nivelul feţei, iar pielea începe să-şi revină la normal. După ce procesul de vindecare este complet, liftingul facial oferă aspectul de întinerire, pielea arătând mult mai întinsă.

Cum pot afla mai multe informaţii cu privire la intervenţia de lifting facial?

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consultație cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii!

Galerie – Liftingul Facial

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !