Labioplastie

Încredere de sine și în frumusețea corpului tău: 2 beneficii majore aduse de procedura de labioplastie! Acest tip de procedură ajută la micșorarea labiilor mici când acestea sunt crescute în exces și care sunt vizibile prin lenjeriile strâmte, oferind, implicit, un sentiment de nesiguranță față de imaginea propriului corp.

Labioplastia este o intervenţie estetică de îmbunătăţire a aspectului labiilor fără a afecta funcţia acestora. Procedura chirurgicală este utilizată pentru simetrizarea, reducerea sau armonizarea regiunii labiale astfel încât să se ajungă la un aspect considerat normal.

Ce presupune intervenţia de labioplastie?

Intervenţia de labioplastie presupune reducerea dimensiunilor labiilor mici. Femeile cu acest aspect labial au de cele mai multe ori disconfort în timpul actului sexual. Aspectul labiilor poate fi moştenit genetic sau poate apărea după naştere. Intervenţia este relativ uşoară şi nedureroasă.

Ce se întâmplă înainte de intervenţia de labioplastie?

Înainte de intervenţia de abdominoplastie trebuie să vă prezentaţi în clinică pentru o consultaţie cu Dr. Bogdan Caraban. În urma consultaţiei, veţi primi informaţii complete privind pregătirea preoperatorie, intervenţia chirurgicală şi perioada postoperatorie.

Cui se adresează tipul acesta de intervenţie?

Această intervenţie chirurgicală este recomandată femeilor care au un complex vis-a-vis de mărimea excesivă a labiilor mici, mai ales în cazul în care acestea sunt vizibile printr-o lenjerie mai strâmtă. Procedură este indicată după ce s-a încheiat procesul de creştere şi maturizare a organelor sexuale, la încheierea pubertăţii.

Ce se întâmplă în timpul intervenţiei de labioplastie?

Intervenţia de labioplastie se practică sub anestezie locală, durata fiind în medie de 45 de min. În timpul intervenţiei, cele două labii sunt măsurate pentru aprecierea excesului cutanat şi obţinerea simetriei. Cicatricile sunt minime şi foarte slab vizibile numai la o privire atentă.

Ce se întâmplă după intervenţia de labioplastie?

După intervenția de labioplastie, zona pubiană va fi uşor tumefiată, având echimoze şi un disconfort minor. Aceste simptome vor ceda treptat în intensitate în următoarele 2 săptămâni. Se recomandă evitarea contactului sexual timp de 4 săptămâni de la data intervenţiei.

Cum pot afla mai multe despre intervenţia de labioplastie?

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consultație cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii!

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !