Peeling Laser

Piele fină și lipsită de imperfecțiuni? Peeling-ul laser este cel mai puternic regenerant natural, menit să curețe și să regenereze pielea.

Cea mai bună metodă de regenerare şi de curăţare a pielii este tratamentul laser. Peeling-ul laser este extrem de util, pentru că, cu ajutorul lui îndepărtăm stratul superficial din epiderm, acel strat care sufocă pielea şi care trebuie periodic îndepărtat.

Peeling-ul laser, spre deosebire de peeling-ul chimic, este o ablaţie (îndepărtare) extrem de controlată a straturilor superficiale ale epidermului, cu formarea unui tegument nou şi lipsit de imperfecţiuni.

Ce afecţiuni ale pielii pot fi tratate?

Cu ajutorul Peeling-ului laser, putem corecta atât cicatricile postacneice, cicatricile postarsură, ridurile fine, porii dilataţi, petele pigmentare superficiale, precum şi alte imperfecţiuni ale texturii pielii.

Cum funcționează peeling-ul laser?

Lungimea de undă Er:Yag de 2940 nm se absoarbe selectiv în apa intracelulară, determinând vaporizarea unor straturi de celule superficiale. În acelaşi timp, în straturile mai profunde se acumulează căldură, care duce la stimularea sintezei de colagen.

Peeling-ul laser este intervenţia laser care curăță pielea în profunzime prin practicarea unor microincizii, a unor microcolumne în interiorul pielii, în locul cărora va creşte ţesut nou, regenerat. Aceste microexcizii pe care le practică presupun îndepărtarea din piele a GLANDELOR SEBACEE care se găsesc în derm şi, mai mult decât atât, atinge fibroblastul, celula care regenerează pielea şi este cea care se găseşte în interiorul dermului.

Imediat după tratament, zona este roşie, după 24 de ore devine maronie prin formarea unei cruste, care se elimină de la sine în zilele următoare, într-o perioadă de 4 până la 6 zile. Pielea nou formată este fină şi lipsită de imperfecţiuni.

Pe zona tratată se aplică de 4-5 ori pe zi un unguent hidratant recomandat de medic.

Peeling-ul laser este cel mai puternic regenerant natural pentru că, să nu uităm, laserul este de fapt lumină, este o lungime de undă selectată din spectrul vizibil şi care este amplificată şi aplicată la nivelul pielii, CURĂȚ ND ȘI REGENER ND pielea în mod natural.

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consultație cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii!

Galerie tratament – Peeling Laser

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !