Lifting Facial Fotona 4D

Volumizare și întindere a pielii fără să apelezi la fillere injectabile? Da! Liftingul Facial cu tehnologia Fotona 4D stimulează producția de colagen, tonifiază, liftează și îi oferă pielii un aspect luminos, frumos și reîntinerit!

Lifting-ul facial Fotona 4D presupune o serie de patru tratamente Laser, non-invazive, aplicate la nivelul feţei, atât în exterior, cât şi în cavitatea bucală, permiţând stimularea şi contracţia colagenului la nivelul întregii grosimi a feţei.

Cele patru proceduri complexe acţionează sinergic asupra stratului de colagen în toată grosimea lui pentru a se realiza efectul de volumizare şi întindere a pielii fără a folosi fillere injectabile.

Prin combinaţia a două lungimi de undă, Er:YAG 2940 nm şi Nd:YAG 1064 nm, în patru etape de tratament, tratamentul anti-aging este abordat la 4 niveluri diferite. Acestea acţionează în profunzime, mediu şi superficial la nivelul structurii pielii, precum şi în tratamentul imperfecţiunilor.

Cum acționează?

Prima etapă: SMOOTHLIFTIN™
– este inovativă și UNICĂ în lume: laserul se foloseşte intraoral și stimulează contracţia colagenului din interior. Ca efect, pielea este nu doar mai elastică şi mai întinsă, ci se observă efectul de „umplere” din interior în zona şanţurilor nazolabiale, asemenea unor fillere cu acid hialuronic.

A doua etapă: FRAC3®
– este a doua procedură, non-ablativă, şi vizează tratamentul în profunzime al imperfecţiunilor, completând efectul etapei anterioare, având ca rezultat textura şi tonusul întinerit.

A treia etapă: PIANO®
– prin folosirea unui puls ultra lung, având ca efect încălzirea globală a ţesuturilor, este procedura prin care pielea este tratată dinspre exterior, energia se direcționează subcutanat, având ca rezultat un efect de întindere/skin-tightening şi lifting.

A patra etapă: SUPERFICIAL™
– este ultima procedură a tratamentului şi realizează o finisare a întregului aspect general al pielii cu un peeling foarte fin, care face ca, la final, pielea să aibă luminozitate şi o strălucire naturală de perlă.
Cele patru etape ale Liftingului Fotona 4D se referă la cele patru tratamente distincte care combat îmbătrânirea facială într-un timp foarte scurt, fără perioadă de recuperare şi care poate fi efectuat tot timpul anului.

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consultație cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii!

Galerie tratament Lifting Facial Fotona 4D

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !