IntimaLase™ – Rejuvenare Vaginală

IntimaLase™ Rejuvenare Vaginală

Cauze precum sarcina,naşterea , îmbătrânirea, probleme de alimentaţie, probleme metabolice, luarea în greutate bruscă modificări apărute la baza vaginului,  acestea duc la pierderea elasticităţii pereţilor vaginali crescând diametrul canalului vaginal, afectând astfel viaţa sexuală a pacientei şi implicit a cuplului.

Ce este IntimaLase™ Rejuvenare Vaginală

Este tratamentul laser recomandat atât în cazul prevenţiei cât şi  tratării sindromului de relaxare vaginală  fiind sigurul tratament cu laser folosit în ginecologie, unica procedură recomandată de LAHA ( Laser & Health Academy)

  • este singurul tratament care se bazează pe  strâmtarea fototermală a vaginului în cazul sindromului de laxitate (relaxare) vaginală.
  • este o procedură laser non-ablativă, fără riscuri, fără incizii, fără cicatrici, fără arsuri, fără contarindicaţii
  • este un tratament non-invaziv
  • nu necesită anestezie
  • are un efect imediat
  • şedinţa de tratament are o durată de 30 de min.

IntimaLase™ Rejuvenare Vaginală este în momentul actual numarul unu în lume ca tehnică în ginecologie pentru tratarea pacientelor diagnosticate cu sindrom de relaxare (laxitate) vaginală, având un efect imediat.

IntimaLase™ Rejuvenare Vaginală este folosit:
– în scopul rejuvenării vaginale, pentru a reda elasticitatea şi tonusul normal ale canalului vaginal, refăcând stratul de colagen
– are ca scop modificarea  dimensiunilor vaginului prin refacerea calibrului şi a tonusului muscular.

Cum acţionează IntimaLase™ Rejuvenare Vaginală?

Tratamentul IntimaLase™ Rejuvenare Vaginală se bazează pe efectele luminii laser Er-YAG (2940 nm) în ţesutul vaginal, stimulând remodelarea de colagen şi neocolageneză (sinteza de noi fibre de colagen). Rezultatul final al sintezei de noi fibre de colagen ( neocolagenezei ), este strâmtorarea (îngustarea) canalului vaginal între 1,2 – 1,9 cm în diametru.

IntimaLase™   reface stratul de colagen la nivelul ţesutului vaginal, redându-i acestuia elasticitatea.

Dacă  prin procedura clasică chirurgicală pacientele suferă o incizie, pierderea din tesut vaginal, sângerări, dureri apărute la contact sexual, durere postoperatorie de câteva săptămâni, prin tratamentul laser IntimaLase™ Rejuvenare Vaginală  care se bazează pe efectele luminii laser ER:YAG, pacienta beneficiază de tratarea ţesutului vaginal refăcând nivelul colagenului, rezultatul fiind de  strâmtorare a vaginului între 1,2-1,9 cm în diametru  datorită procesului de neocolageneză.

  • 97% din paciente au raportat creşterea semnificativă a satisfacţiei sexuale;
  • 96% din parteneri au raportat diferenţe semnificative în calitatea şi plăcerea din timpul actului sexual;
  • 60% din paciente au raportat intensificarea orgasmelor.

Cum te pregateşti  înainte de terapia IntimaLase™ Rejuvenare Vaginală?

Se recomandă un consult şi o examinare ecografică de către un medic specialist ginecolog, un examen complet al secreției vaginale și un examen Babeș Papanicolaou.

Tratamentul IntimaLase™ Rejuvenare Vaginală nu este recomandat femeilor însărcinate, femeilor care se află în tratament pentru o infecție vaginală, cervicală, pelvină sau dacă au sângerări anormale.

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consulaţie cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii !

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !