IncontiLase™ – Incontinenţă Urinară

Incontinența urinară poate fi tratată cu ușurință prin tratamentele laser IncontiLase, efectele acestora fiind imediate. Fără incizii, sângerări, anestezie sau perioade de refacere!

IncontiLase™ Incontinenţă Urinară

Incontinenţa urinară reprezintă pierderea involuntară de urină.

Cele mai frecvente tipuri de incontinență urinară sunt: incontinența urinară de efort, care apare în cadrul unor activități care implică creșterea presiunii în vezica urinară: strănutul, tusea, râsul, ridicarea obiectelor, și incontinența urinară de urgență, care apare din cauza necesității imediate de a urina.

Majoritatea femeilor care suferă de incontinență urinară au un conținut scăzut de colagen în ligamentele de susținere; de asemenea, compoziția colagenului este alterată, toate acestea ducând la o insuficientă susținere a tractului urogenital.

Ce este şi cum acţionează IncontiLase™ Incontinenţă Urinară?

Tratamentul IncontiLase™ este bazat pe stimularea fototermală non-ablativă a laserului Er:YAG în ţesutul mucoasei din regiunea vestibulară şi a orificiului uretral, dar şi de-a lungul peretelui vaginal anterior, rezultatul fiind stimularea şi formarea de colagen nou (neocolageneză) în ţesutul vaginal al peretelui anterior, refăcându-i acestuia elasticitatea necesară pentru a susţine vezica urinară. Aşadar, este readusă la normal funcţia de continenţă.

IncontiLase™ Incontinenţă Urinară nu presupune incizie, sângerare, anestezie și perioadă de refacere postoperatorie.
Durata tratamentului IncontiLase™ Incontinenţă Urinară este de 30 minute, efectele fiind imediate.

Avantajele tratamentului IncontiLase™ Incontinenţă Urinară faţă de tratamentul chirurgical:

  • fără anestezie, fără spitalizare, nu necesită repaus, fără incizie, fără sângerare, fără durere postoperatorie, fără risc de reject a bandeletei, fără risc de infectare a meşelor și fără risc de recidivă

Cum te pregătești înainte de terapia IncontiLase™ Incontinenţă Urinară?

Se recomandă un consult și o examinarea ecografică de către un medic specialist ginecolog, un examen complet al secreției vaginale și un examen Babeș Papanicolaou.

Tratamentul IncontiLase™ Incontinenţă Urinară nu este recomandat femeilor însărcinate, femeilor care se află în tratament pentru o infecție vaginală, cervicală, pelvină sau dacă au sângerări anormale.

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consultație cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii!

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !