Epilare defintivă cu Laser

Laserul Motus Ax reprezintă noua eră a epilării definitive, un sistem revoluţionar bazat pe 4 concepte fundamentale: eficienţă, viteză, siguranţă și simplitate!

O tehnologie fără rivali, proiectată cu o lungime de undă universal recunoscută ca fiind cea mai eficientă pentru îndepărtarea părului nedorit şi cu un sistem integrat de răcire în contact cu pielea.

Tratamentul de epilare definitivă este metoda prin care se elimină şi creşterea părului cauzat de hirsutism, hipertricoză sau alte tulburări. Se distrug foliculii piloşi, astfel că este singurul remediu împotriva foliculitei şi previne iritaţia pielii cauzate de metodele tradiţionale de epilare.

O metodă sigură, tehnologia Moveo acţionează pe orice zonă a corpului, pe toate fototipurile de piele şi pe toate firele de păr, de la negru închis la blond deschis.

Rezultatele sunt de durată, încă de la prima ședință se reduce aproximativ 75% din pilozitate. Procedura este complet nedureroasă, sigură şi rapidă, efectuată pe tot parcursul anului, inclusiv în anotimpul călduros.

Protocolul este personalizat şi în funcţie de problemele medicale, astfel că distanţa dintre şedinţe şi numărul lor se stabilesc diferenţiat.

Aceste informaţii sunt destinate să completeze, nu să înlocuiască o consultație cu un medic. Dacă doriţi să folosiţi una din aceste proceduri sau să aflaţi mai multe informaţii, vă invităm să vă programaţi la o consultaţie pentru o recomandare personalizată folosind secțiunea din partea de jos a paginii!

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?
Îți stăm la dispoziție !