Injectari de Acid Hialuronic

Injectari de Acid Hialuronic

Acidul Hialuronic este o substanță proprie organismului. Alături de Toxina Botulinică reprezintă ”standardul de aur” în tratamentul anti-îmbătrânire la nivelul feței.

Ce se tratează cu Acidul Hialuronic ?
Injectarea de Acid Hialuronic este o procedură complementară injectării de Toxină Botulinică și se folosește de obicei în tratamentul ridurilor de repaus (riduri care se văd când fața se află în poziție de repaus). Injectarea șanțurilor nozo-geniene (șanțurile de la baza nasului până la colțul gurii) este una dintre cele mai comune proceduri. De asemenea foarte frecvent se tratează ridurile din colțul gurii (marionette lines), cearcănele, pomeții (augmentarea de pomeți).
Cea mai populară indicație a injectării de Acid Hialuronic este mărirea buzelor, efectele fiind imediate și foarte apreciate de paciente.

Cum se desfășoară procedura?
Injectarea de Acid Hialuronic se desfășoară cu anestezie locală fiind o procedură nedureroasă, timpul de recuperare este inexistent pacienta putându-se întoarce la activitățile obișnuite imediat după intervenție.

Tratamentul cearcănelor cu Acid Hialuronic
Acidul Hialuronic este o substanta proprie pieliice se secreta zilnic in cantitati mici.
Una dintre cele mai noi indicatii de injectare a Acidului Hialuronic este reprezentata de tratamentul cearcanelor. Este o procedura simpla, nedureroasa, cu efect vizibil, imediat.
Cu 30 de minute inaintea procedurii se aplica o crema anestezica. Nu este nevoie de timp de recuperare postinterventionala, pacientii putandu-se intoarce la activitatile zilnice imediat dupa injectare. Efectul se mentine pe o perioada cuprinsa intre 8 si 12 luni.
Acest tip de interventie este aplicabil atat barbatilor cat si femeilor, in ultima perioada chiar crescand numarul cererilor din partea barbatilor.