Augmentarea (Marirea) Sanilor cu implant siliconic

Augmentarea (Marirea) Sanilor cu implant siliconic

Augmentarea(mărirea) sânului reprezintă una dintre cele mai apreciate intervenţii chirurgicale cu scop estetic in ultimii 10 ani. Fiecare femeie este un caz particular si trebuie sa aibă opţiunile sale. Specialistii noştri vor stabili de comun acord cu Dvs ce vi se potriveşte mai bine.

Cand discutăm despre augmentare mamară trebuie sa luam in considerare următoarele aspecte:

Poziţia implantului
– sub muşchiul pectoral sau deasupra muşchiului pectoral in funcţie de particularitatea cazului

Pozitionarea inciziei
– inframamar (sub sân), periareolar (in jurul areolei), axilar (in axila)

Tipul implantului
– cu gel siliconic sau ser fiziologic, forma rotundă sau anatomică, dimensiunea implantului. Dimensiunea implantului nu influenţeaza costurile intervenţiei chirurgicale. In clinica noastră folosim implante mamare MENTOR si MATRIX – lideri mondiali in domeniu, aceste firme oferind garanţie pe viaţă protezelor.

Ce trebuie să fac dacă mă hotărăsc să fac o intervenţie de mărire a sânilor?
Trebuie sa vă prezentaţi în clinică pentru o consultaţie. Medicii noştri vor face măsuratori şi vă vor recomanda dimensiunea si forma implantelor care vi se potrivesc. In timpul consultaţiei veţi primi informaţii complete privind pregatirea preopeartorie,intervenţia chirurgicală şi perioada postoperatorie.
Cât durează intervenţia chirurgicală?
Intervenţia chirurgicală durează aproximativ 2 ore, se desfăşoară sub anestezie generala, după intervenţie pacienta va rămâne internata in clinică pentru 24 ore.

Cât durează recuperarea postoperatorie?
După operaţie pacienta va purta un sutien elastic pentru 15- 30zile
Firele de sutura se extrag la 12-14 zile
Dupa 30-40 zile vă veţi putea intoarce la activităţile zilnice, inclusiv activităţile sportive.

Trebuie să-mi schimb implantul?
Implantele mamare nu au un termen limită după care trebuiesc înlocuite. Totul depinde de satisfacţia pacientei. Daca sunteţi mulţumite cu aspectul Dvs nu trebuie să schimbaţi aceste implante.