Rejuvenare faciala

Utilizarea luminii ca un tratament medical a crescut considerabil în ultimii câţiva ani. Există acum multe tipuri de dispozitive, care livreaza diferite tipuri diferite de lumina pentru un număr din ce în ce mai mare de utilizări potenţiale. Utilizarea luminii de la lasere pentru proceduri medicale a fost dezvoltat în anii 1960 când au fost folosite pentru prima dată ca instrument de tăiere în operaţiuni de către unii chirurgi. Tehnologia laser s-a dezvoltat in ultimele decenii pentru tratarea pacienţilor cu o varietate de probleme ale pielii, inclusiv efectele nocive ale soarelui, îndepărtarea de par de pe corp şi, recent, tratamentul psoriazisului şi acneei.

Gandeste-te la pielea ta ca la un portret de familie sau la o fotografie digitală care au nevoie de restaurare.Restructurarea faciala fractionata cu laser este un tratament nou pentru ridurile din jurul ochilor, cicatrice, îndepărtarea petelor de vârstă şi soare pete acnee.

După primul tratament de restructurare faciala fractionata a pielii cu laser, vei începe să simţi diferenţa pe pielea ta, deoarece treptat devine mai moale, fina, si mai proaspata. liniile fine din jurul ochilor se vor estompa considerabil. Chiar si colorarea inegala şi petele maronii cauzate de îmbătrânire şi de expunerea la soare. Dupa mai multe tratamente, prietenii si familia se vor minuna la modul în care intinereste si cat de sanatoasa arata pielea.

Restructurere faciala fractionata a pielii cu laser utilizeaza o noua tehnologie numita restructurare fractionata . Cu Restructurarea fractionata , doar o fractiune din piele primeste lumina laser. Laser ul oferă o serie de spoturi laser microscopice spaţiate strâns la nivelul pielii, păstrând în acelaşi timp o piele sanatoasa. Această conservare a rezultatelor pielii sănătoase ofera o vindecarea rapidă în urma tratamentului cu laser. Intreaga fata poate fi tratata cu laser în aproximativ 30 de minute,. Nu este nevoie medicamente de durere pentru după tratament şi orice disconfort dupa procedura este minim. Pacientii se pot intoarce la locul de muncă imediat după tratament sau a doua zi. Rezultate optime sunt obţinute în general printr-o serie de cinci sesiuni de tratament la 3 saptamini . Pacienţii au fost foarte mulţumiţi de îmbunătăţirea aspectului pielii lor ca urmare a tratamentelor. Restructurare faciala fractionata a pielii cu laser trateaza, de asemenea, Melasma / hiperpigmentarea.

Pregătirea pentru tratament
Tratamentele pentru restructurarea faciala fractionata a pielii cu laser pot fi efectuate folosind doar anestezia locala, în cele mai multe cazuri. Tratamentul este bine tolerat si se simte ca o senzaţie de înţepătura. Zona de tratament va fi spălata cu atenţie înainte de procedura. Apoi se aplica un strat de gel . Odata amortita zona, un gel solubil în apă OptiGuide Blue, se aplică pe zona de tratament pentru a evidenţia conturul pielii.

În timpul tratamentului
Medicul va tine laserul in mână-pe zona care urmează să fie tratată (fata, gat, piept, maini sau locaţia dorită de tratament). Un dispozitiv de răcire special va sufla aer rece pe piele. Pe de o parte, piesa oferă energie laser in mici “puncte”, veţi simţi o senzaţie de înţepături. În aproximativ 30 de minute, aţi terminat. O asistentă medicală va aplică un gel rece.

Ce se intampla dupa tratament
Veti experimenta o senzaţie de arsură uşoară pentru aproximativ o oră şi apoi practic nici un disconfort. Pielea va avea un ton roz timp de cinci până la şapte zile. Acesta este un semn normal ca pielea se vindeca profund. Umflarea este minima şi, în general, se rezolvă în două-trei zile.

Puteţi aplica make-up după tratament . De obicei pacienţii pot merge înapoi la locul de muncă imediat după tratament sau în ziua următoare.

Ce se întâmplă când mergeţi acasă
Noul epiderm se dezvolta imediat, în termen de 24 de ore. Acest proces de reparare a pielii implică bronzare şi exfoliere. Pielea ta va avea un aspect de bronz care durează 3-14 zile, in functie de nivelul de tratament. Pielea ta va fi naturala si viguroasa. Exfolierea este similară cu cea a arsurilor solare minore, dar fără dureri asociate. Utilizarea cremei hidratante va masca aspectul exfoliant. Asiguraţi-vă sa utilizati protecţie solară, cel puţin de două ori pe zi pentru a proteja pielea de expunerea la soare atât în faza de vindecare cat şi pentru câteva luni după tratament. Aplicati o crema hidratanta cu un SPF de cel puţin 30-plus. Pentru o protectie solara suplimentara utilizati pălării cu boruri largi atunci când sunteti în lumina directă a soarelui.