Rejuvenare faciala IPL

Tehnologia IPL, numita si fotofaciala, imbunatateste aspectul pielii foto-imbatranite, indeparteaza punctele negre solare (pistrui indusi de soare), majoritatea pigmentilor maronii benigni, si roseata cauzata de capilarele rupte printr-un proces numit Foto Intinerirea fetei si corpului.

Tratamentele dermatologice IPL , folosind Foto Intinerirea, ajuta la refacerea aspectului tineresc fara timp pierdut. E o tehnologie ce treptat si natural readuce netezimea suprafetei tenului, a mainilor si pieptului. Stilul de viata activ al prezentului nu permite mult timp pentru recuperarea dupa o procedura cosmetica, de aceea IPL este una dintre singurele si cele mai bune tehnologii pentru imbunatatirea pielii in ansamblu.

IPL trateaza o mare varietate de afectiuni ale pielii:
arsuri solare, teleangiectazii, texturarea pielii, roseata, capilarele rupte, hiperpigmentari, hiperpigmentari date de varsta, cearcanele, pistruile induse de soare de pe maini, piept si fata, capilarele rupte din jurul nasului, exceleaza in ajutorul reducerii ridurilor fine si al porilor mari.

Cum functioneaza IPL?
In decursul tratamentului, lungimea de unda IPL este optimizata in asa fel incat energia este absorbita doar de melanina nedorita, crescand temperatura pentru a provoca descompunerea pigmentului. Vasele sangvine din profunzime sunt tratate in acelasi timp

La scurt timp dupa tratament, celulele pigmentare nedorite (melanocitele) vor fi complet fragmentate fara a afecta tesuturile adiacente. Leziunile vasculare sunt incalzite, determinand coagularea si micsorarea vaselor. In saptamanile urmatoare tratamentului, particulele decompuse de melanina sunt eliminate printr-un proces ce cauzeaza absorbtia de catre corp a pigmentilor descompusi si a melanocitelor afectate. Semnele leziunilor initiale vor fi doar putin vizibile sau vor disparea. Vasele tratate din profunzimea epidermei sunt resorbite de catre corp in mare parte in acelasi fel.

Deoarece tratamentul este bland, nu exista nici o intrerupere a activitatilor de rutina. Prin ajutarea indepartarii hiperpigmentarilor solare(pistrui indusi de soare) si a capilarelor rupte, rezultatul este o piele mai tanara in ansamblu. Imbunatatirea este subtila si se realizeaza printr-o serie de tratament, astfel ca pielea pacientului nu va aparea ca vizibil tratata.