Lifting Sprancene

Lifting Sprancene

Liftingul sprancenei poate reînnoi partea superioara a fetei oferind un aspect mai tineresc fetei. Procedura corecteaza descrescatoar sprâncenele si reduce aspectu de linii orizontale si brazdele care pot face o persoana sa apara suparat, trist sau încercat.

In urma consultatiei, va veti putea exprima in legatura cu felul in care vreti sa arate sprancenele dumneavostra, despre asteptarile pe care le aveti de la aceasta operatie.

Operatia consta in ridicarea, repozitionarea sau indepartarea muschilor ce cauzeaza ridurile, pielea in exces este eliminata iar sprancenele sunt ridicate intr-o pozitie estetica.

Operatia se adreseaza femeilor si barbatilor care sint nemultumiti de aspectul sprincenelor pe care le considera prea lasate dand aspectul de incruntare. Odata cu varsta pielea isi pierde elasticitatea si se lasa sub actiunea gravitatiei. Aceste modificari apar diferit la diferite persoane fiind influentate de fluctuatii de greutate, expunerea la soare, stresul cotidian, dar cel mai important factor este ereditatea. Procesul de imbatrinire se manifesta si la nivelul pleoapelor. Deasemenea in realizarea unui aspect estetic placut un rol important il au barbia, nasul, pleoapele si pometii obrajilor. Chirurgul plastician va va prezenta daca sint necesare modificari la nivelul acestor structuri prin blefaroplastie, implante faciale, rinoplastie, acestea putind intra in planul operator.

Interventia Chirurgicala
Scopul acestei operatii este acela de a ridica sprancenele.
Inciziile se practica pe conturul superior al sprancenelor, excizand in “felie de pepene” pielea in exces situata superior de acestea. Structurile profunde se sutureaza realizind astfel o intarirea a acestora avand ca rezultat ridicarea sprancenelor. Pielea se sutureaza intradermic pentru aspectul estetic al viitoarei cicatrici. Rezultatul este un aspect mai relaxat si mai optimist al fetei dumneavoastra.

Operatia se efectueaza sub anestezie generala deoarece este cea mai sigura si asigura confort operator echipei chirurgicale. Riscurile anesteziei sint scazute prin administrarea anesteziei generale, dar acestea nu pot fi complet eliminate. Prezentati chirurgului plastician istoricul medical al dumneavoastra pentru a stabilii conduita interventiei chirurgicale. In anumite situatii se poate opera si cu anestezie locala potentata.

Timpul necesar pentru efectuarea liftingului sprancenelor depinde de mai multi factori incluzand abordul chirurgical, anatomia pacientei, tipul anesteziei.

In general operatia dureaza 1 – 2 ore.

Cele mai multe operatii de lifting al sprincenelor necesita 1 zi de spitalizare postoperatorie, pentru a ramine dupa operatie sub observarea si monitorizarea personalului medico-chirurgical de specialitate.